ADIYAMAN / KAHTA - Yavuz Selim İlkokulu

Nis

Okulumuz ana sınıfı öğrencimiz Hüseyin Asaf BORAN tüm rakiplerini geride bırakarak finale çıkmış, ikinci olmuştur.Öğrencimizi Hüseyin Asaf BORAN ve öğretmenimiz Aslı SAMĞAR'ı emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz.

Okulumuz da yapılan turnuvalarda dereceye giren ve okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Turnuvada çok güzel yarışarak ciddi başarılar elde eden İsmail Ege ADIYAMAN, Metehan TÜRKMEN,Abdulvahap YAŞAR, Beyzanur TÜRK, Yusuf KÖSE,Mahmut Eymen ORMAN'ı tebrik ediyoruz...

Bu sureçte emeği geçen öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.Sınıflarında mangala öğretip eleme yapan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.Okul içinde tenffüslerde ve çıkışlarda zaman ayırıp öğrencilerine mangala öğreten ve eleme yapan öğretmenlerimiz Ceyda ÇOBAN PAMUK, Fidan KÖROĞLU, Deniz ADIYAMAN'a teşekkür ediyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve desteğini hep hissettiğimiz idarecilerimiz ve okul müdürümüz Ali ihsan KÖROĞLU'na  teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramı Büyük bir çoşku ile kutlandı.

Mrt

Aydınlık Yarınlara  sınavında derece yapan öğrencilerimize madalya ve hediyeleri verildi. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 3-F sınıfının hazırlamış oldugu gecede birbirinden kıymetli şairlerimizin en güzel şiirleri  kıymetli öğrencilerimiz tarafından seslendirildi. Velilerimiz ve ilçe halkımızdan yoğun ilgi gören şiir dinletisi gecemizde çok özel anlar yaşandı, çok beğenildi.Dinletiyi hazırlayan öğretmenimize, seslendiren öğrencilerimize ve destekleyen velilerimize emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Türkiye’nin farklı illerinde ve Azerbaycan’da bulunan okullarla  “Minik Eller İlk Kitabına Kavuşuyor eTwinning” projesine başlangıç yaptı. Projenin kurucuları Ortahisar Bilim ve Sanat Merkezinden Sinan ÖZER ve Azerbaycan Quba rayonu Alekseyevka kənd tam orta məktəb okulundan Sevil BAYBALAYEVA’dır. Okulumuz öğretmenlerinden Fidan KÖROĞLU ‘nun da destekleriyle proje çalışmaları Aralık ayı itibariyle başlamıştır. Proje ortaklarımız online görüşme yaparak tanışıp proje planlamasını gerçekleştirmişlerdir.

eTwinning projemiz proje tabanlı öğrenmeye odaklanmakta ve tüm dersleri içermesi suretiyle bütüncül öğrenmeyi teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Kas

OKULUMUZDA CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI.OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ İLE 100. YIL DOLAYISIYLA BİR ÇOK ETKİNLİK VE GÖSTERİ DÜZENLENDİ.

Ekm

Anaokulumuzda rehberlik servisi tarafından veli seminerimiz verilmiştir. Konu başlıkları şu şekildedir.

Ekm

Okulumuz bünyesinde düzenlediğimiz 15 temmuz resim bayramı yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ekm

4. SINIFLARIMIZA VERİLEN EĞİTİMLERİMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZ HEM EĞLENDİ HEM DE BİRÇOK KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLDULAR

Ekm

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Tarafından Yavuz Selim İlkokulu Öğrencilerimize Yönelik;

Genel Güvenlik Kuralları

Okul Güvenliği

Güvenli Eğitim

Güvenli İnternet Kullanımı

Arkadaşlık Seçimi

Akran Zorbalığı

İletişim Yoluyla Dolandırıcılık

Trafik Kuralları vb. Konularda Seminer Düzenlenmiştir.

Semineri düzenleyen Okul Polisimiz Ümit SARIKAYA öğrencilerimizi bilgilendirirken çocuklara yaklaşımı ile hem eğlendirip mutlu etmiştir, hem de bilgilendirip eğitici bir çalışma düzenlemiştir. Yavuz Selim İlkukulu olarak kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

• "Sıfır Atık Belgesi" Almaya Hak Kazanan Okullar Arasında Yerimizi Aldı
Atık yönetiminin etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü  Temel Seviye "Sıfır Atık Belgesi "ne sahip olan kurum olduk.